Nuci umplute

de adry88 in Dulciuri, 14 Noi 2013 | 4900 vizualizari

 

Mi-au facut fetele pofta cu nuci si am scos si eu forma e la naftalina:) si am pus-o la treaba

 

INGREDIENTE

  • Nuci
  • 100 g ulei
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao
  • faina(cca 400 g)
  • Crema
  • 1 pachet de unt
  • 200 g zahar pudra
  • resturile de la nuci
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Cojile de nuci-Mixam ouale cu zaharul,adaugam treptat uleiul,mixand in continuare,adaugam cacao si faina treptat pana rezulta un aluat care nu se lipeste de maini,

Invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min,

Cu mainele unse de ulei formam bilute(eu le-am facut pe toate dupa care le-am fript)

Ungem forma cu ulei si o punem pe aragaz ca sa se incalzeasca,

Adaugam bilutele in forme si le frigem cca 2-3 min,

Repetam pana terminam,

Le scobim daca este nevoie si indepartam marginile,

Resturile de nuci le trecem prin masina de tocat sau le maruntim cu robotul,

Crema-mixam untul moale cu zaharul pana devine o crema pufoasa,adaugam cacao,resturile de nuci si esenta de rom,amestecam si dam la frigider pana cand umplem nucile

Umplem cojile de nuci cu crema, le lipim cate 2 si le trecem prin zahar pudra sau cacao.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute cu crema de ciocolata